Микола Іванович Шкіль (до 70-річчя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Королюк, В.С.; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Скрипник, І.В. (Український математичний журнал, 2002)
13 грудня 2002 року виповнилось 70 років академіку АПН України, доктору фіізико-математичних наук, професору Миколі Івановичу Шкілю.