Лінійні сингулярно збурені системи - Старун, І.І.; Шкіль, М.І. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджується розв'язність задачі Коші для лінійної сінгулярно збуреної однорідної системи у випадку сингулярної в'язки матриць.