Об оценивании момента разладки для процесса типа Орнштейна - Уленбека - Вовк, Л.Б.; Майборода, Р.Е. (Український математичний журнал, 1993)
Побудовано слушну оцінку для моменту розладки процесу тилу Орнштейна - Уленбека. Досліджено швидкість збіжності цієї оцінки майже напевно та одержано надійний інтервал.