Існування класичного розв’язку мішаної задачі для лінійного гіперболічного рівняння другого порядку - Митропольський, Ю.О.; Хома, Л.Г. (Український математичний журнал, 1993)
Вивчаються питання розв’язності однієї мішаної задачі для лінійного гіперболічного рівняння в частинних похідних другого порядку. Встановлені мінімальні необхідні та достатні умови існування єдиного класичного розв’язку даної задачі.