О разрешимых группах, все собственные фактор-группы которых имеют конечный ранг - Тушев, А.В. (Український математичний журнал, 1993)
Вивчаються скінченнопороджені фінітно-апроксимовні розв’язні групи нескінченного спеціального рангу, всі власні нормальні підгрупи яких визначають фактор-групи скінченного спеціального рангу.