Інтеграція інформаційних ресурсів рідкісних видань, бібліотечних зібрань та історичних колекцій - Римарович, І; Ковальчук, Г (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Наведено результати наукових досліджень окремих стародруків і рідкісних