Про періодичні розв'язки лінійних диференціальних рівнянь з імпульсною дією - Самойленко, В.Г.; Єлгондиєв, К.К. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчаються періодичні розв'язки лінійних диференціальних рівнянь другого порядку з імпульсною дією як у фіксовані, так і в нефіксовані моменти часу.