О корректности многомерных задач Дарбу для волнового уравнения - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 1993)
В області Dε ⊂ Em₊₁ обмеженій поверхнями |x|=t+ɛ and |x|=1−t і t=0,0≤ɛ<1, доведена коректність багатовимірних задач Дарбу для хвильового рівняння, а також вивчена поведінка одержаних розв’язків при ɛ→0.