Ограниченные на всей оси решения линейных слабовозмущенных систем - Самойленко, А.М.; Бойчук, А.А.; Бойчук, Ан.А. (Український математичний журнал, 2002)
Отримано умови появи з точки ε = 0 обмежених на всій осі R розв'язків слабкозбурених систем лінійних звичайних диференціальних рівнянь у випадку, коли відповідна незбурена однорідна лінійна диференціальна система є експоненціально-дихотомічною на півосях R₊ та R₋.