Цілковита розв'язність задачі Коші у просторах типу S для рівнянь, параболічних за Петровським - Літовченко, В.А. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено коректну розв'язність (в обидва боки) у просторах типу S задачі Коші для параболічних за Петровським рівнянь з коефіцієнтами, залежними від часу, а також доведено властивість стабілізації до нуля розв'язку даної задачі у сенсі топології цих просторів.