Диференціально-граничний оператор типу Штурма - Ліувілля на півосі з двоточково-інтегральними крайовими умовами - Мильо, О.Я.; Сторож, О.Г. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено замкненість та щільну визначеність вказаного у заголовку оператора, якиіі діє в гільбертовому просторі L₂(0, ∞). Побудовано спряжений оператор. Встановлено критерії максимальної диснпатнвності і максимальної акретивності досліджуваного оператора.