Наближення класів BΩ p,θ періодичних функцій багатьох змінних у рівномірній метриці - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Одержано порядкові оцінки найкращих М-членних тригонометричних наближень та наближень сумами Фур'є класів BΩ p,θ періодичних функцій багатьох змінних у рівномірній метриці.