Дослідження дискретної динамічної системи в околі інваріантного тору - Самойленко, М.В. (Український математичний журнал, 1995)
Досліджується поведінка дискретної динамічної системи в околі інваріантного тору у випадку, коли траєкторії на ньому мають довільну структуру. Наведено умови, за яких система в такому околі зводиться до канонічного виду.