Про ізотопи груп. II - Сохацький, Ф.М. (Український математичний журнал, 1995)
Виділено канонічні розклади ізотопів груп, встанбвлено їх однозначність і знайдено співвідношення між ними. Встановлено зовнішні характеристики тотожностей, виконання яких дає лінійність чи алінійність ізотопії і комутативність відповідної групи. Описано тотожності лінійних ізотопів абелевих груп, тобто T-квазігруп. Дано новий метод опису ізотопних замикань класів груп.