К математической теории отображения информации в нейронных сетях - Зарицкий, А.Ф. (Український математичний журнал, 1995)
Вивчаються незвідні неортогональні розклади одиниці. Наведені результати показують, що на відміну від традиційних обмежень типу „незалежні виміри” врахування некомутативності важливе при опису інформаційних систем.