О порядке относительных приближений классов дифференцируемых периодических функций сплайнами - Бабенко, В.Ф.; Парфинович, Н.В. (Український математичний журнал, 2010)
Отримано порядкові рівності при n→∞ для найкращих Lq-наближень класів Wʳᵨ,1 ≤ q ≤ p ≤ 2, диференційовних періодичних функцій сплайнами з цих класів.