Кусочно-гладкая⁺ версия теоремы о неявных функциях - Миклюков, В.М. (Український математичний журнал, 2008)
Введено клас кусково-гладких⁺ відображень, i для відображень цього класу доведено теорему про неявні функції. Доведення ґрунтується на теоремі про глобальний гомеоморфізм, що походить з відомої теореми A. В. Чернавського.