О применении некоторых понятий теории колец для изучения влияния систем подгрупп группы - Семко, Н.Н.; Пискун, М.М. (Український математичний журнал, 2008)
Вивчаються групи, у яких система Lnon-nn(G) всіх підгруп, що не є наближено нормальними, має вимірність Крулля. Підгрупа H групи G називається наближено нормальною, якщо H має скінченний індекс у своєму нормальному замиканні.