Лінійні методи наближення деяких класів голоморфних функцій із простору Бергмана - Савчук, В.В. (Український математичний журнал, 2008)
Виконано за підтримки Державного фонду фундаментальних досліджень Украйни (грант #:GP/F13/0018).