Особливості природного поновлення лісостанів вільхи чорної середньої течії Сіверського Дінця - Стороженко, В.І. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Розглядаються питання оцінювання природного поновлення вільхових насаджень в умовах північного степу. Простежено особливості формування природних деревостанів вільхи чорної.