Оценка произведения внутренних радиусов частично неналегающих областей - Подвысоцкий, Р.В. (Український математичний журнал, 2008)
Наведено нові результати про максимізацію додатних степенів внутрішніх радіусів деяких спеціальних систем областей у розширеній комплексній площині C відносно точок скінченних множин таких, що дві будь-які різні точки z1,z2∈C∖{0} множини лежать з початку координат.