О нормальности семейств пространственных отображений с ветвлением - Севостьянов, Е.А. (Український математичний журнал, 2008)
Вивчаються просторові відображення з розгалуженням, що задовольняють модульні нерівності. Щодо класів таких відображень отримано низку достатніх умов нормальності сімей.