Про деякі класи регулярних лінійних розширень динамічних систем на торі - Кулик, В.Л. (Український математичний журнал, 1994)
Виділені деякі класи лінійних розширень динамічних систем на торі, для яких із слабкої регулярності випливає регулярність.