Асимптотически ограниченные на всей оси решения систем нелинейных дифференциально-разностных уравнений нейтрального типа - Пелюх, Г.П.; Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1994)
Досліджені властивості обмежених на всій осі розв'язків одного класу систем диференціально- різницевих рівнянь не Игрального гину.