Информационная сложность слабо сингулярных интегральных уравнений - Переверзев, С.В.; Махкамов, К.Ш. (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено точний степеневий порядок інформаційної складності інтегральних рівнянь, ядра яких мають степеневу особливість, а вільні члени належать до відповідного простору Гельдера.