Асимптотика решений некоторой разрывной сингулярно возмущенной задачи Коши - Мельник, Т.А. (Український математичний журнал, 1994)
Побудовано аснмпготичний розклад розв’язку задачі Коші для сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь з правою частиною, розривною на певній поверхні. Розглядається випадок перерізу поверхні розриву. Для побудованого асимптотичного зображення одержана оцінка залишкового члена.