О существовании интерполяционных SK-сплайнов - Степанец, А.И.; Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 1994)
Встановлюються нові достатні умови існування та єдиності узагальнених інтерполяційних SK-сплайнів з рівномірним розподілом вузлів інтерполяції. Результати роботи охоплюють важливі відомі на цей час твердження в цьому напрямку