Найкращі наближення, колмогоровські та тригонометричні поперечники класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Одежано точні за порядком оцінки найкращих наближень, колмогоровських та тригонометричних поперечників класів BΩp,θ періодичних функцій багатьох змінних у просторі Lq для деяких значень параметрів p та q.