Оценки вероятности вырождения процесса Гальтона - Ватсона - Горяйнов, В.В. (Український математичний журнал, 1995)
Узагальнено результат Квайна про збіжність до одиниці ймовірності виродження суперкритичного процесу Гальтона-Ватсона, якщо середнє число нащадків наближається до одиниці при відсутності обмежень на факторіальні моменти.