Інтернет-портали бібліотек як базові елементи єдиного науково-інформаційного простору - Жабін, О; Чекмарьов, А (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Висвітлено питання бібліотечних інтернет-порталів, інформаційних