Управление линейными импульсными системами - Ахметов, М.У.; Перестюк, Н.А.; Тлеубергенова, М.А. (Український математичний журнал, 1995)
Встановлені рангові ознаки керування для лінійних імпульсних систем. В достатній формі одержано принцип максимуму Понтрягіна. Наведено приклад синтезу керування в задачі для лінійних імпульсних систем.