Об экстремальных задачах для симметричных неналегающих областей - Бахтина, Г.П.; Бахтин, А.К. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчено дві екстремальні задачі про добуток степенів конфорних радіусів симетричних неналягаючих областей.