Існування просторів Вейводи - Штедри - Хома, Л.Г.; Хома, Н.Г.; Ботюк, А.О. (Український математичний журнал, 1997)
Вивчається лінійна періодична задача utt −uxx =F(x, t), u(x+2π, t)=u(x, t+T)=u(x, t), ∈ ℝ². Встановлено умови існування класичного розв'язку даної задачі у просторах, які є підпросторами просторів Вейводи - Штедри.