Об асимптотических свойствах непрерывных решений систем нелинейных функциональных уравнений - Пелюх, Г.П. (Український математичний журнал, 2013)
Вивчаються асимптотичнi властивостi неперервно диференцiйовних i обмежених при t≥T>0 розв’язкiв систем нелiнiйних функцiональних рiвнянь в околi особливої точки t=+∞.