О некоторых проблемах теории возмущений гладких инвариантных торов динамических систем - Самойленко, А.М. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядаються питання, пов'язані з теорією збурень гладких інваріантних торів динамічних систем у n-вимірному евклідовому просторі Rⁿ. Вияснення цих питань суттєво для теорії збурень, запропонованої автором [ 1 ], і розширює можливості застосування цієї теорії.