Минимальное разложение на ручки гладких односвязных пятимерных многообрази - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 1994)
Доведена теорема про існування єдиного мінімального топологічного розкладу на ручки диференційовних однозв’язних п’ятивимірних многовидів і вказана кількість ручок кожного індексу для такого розкладу.