Начально-краевые задачи для квазилинейных вырождающихся параболических уравнений с демпфированием. Задача Неймана - Тедеев, А.Ф. (Український математичний журнал, 2006)
Досліджується поведінка тотальної маси розв'язку задачі Неймана для широкого класу вироджених параболічних рівнянь з демпфіруванням у просторах із некомпактною межею. Знайдено нові критичні показники в досліджуваній задачі.