Про аналітичність розв'язків 2b→ - параболічних систем - Івасишен, С.Д.; Кондур, О.С. (Український математичний журнал, 2006)
Доведено, що якщо коефіцієнти 2b→-параболічної системи допускають аналітичне продовження в комплексну область за просторовими змінними, то таку властивість мають фундаментальна матриця розв'язків задачі Коші та регулярні розв'язки системи.