Умови існування обмежених розв'язків одного класу нелінійних диференціальних рівнянь - Грод, І.М. (Український математичний журнал, 2006)
Для систем нелінійних диференціальних рівнянь (dx/dt)=A(x)x+f(t) у банаховому просторі отримано достатні умови існування обмежених на всій числовій прямій R розв'язків.