Стаціонарний розподіл процесу випадкової напівмарковської еволюції з затримуючими екранами у випадку балансу - Погоруй, А.О. (Український математичний журнал, 2006)
Знайдено стаціонарну міру для процесу, що описується диференціальним рівнянням із фазовим простором на відрізку [V₀,V₁] та сталими значеннями векторного поля, які залежать від керуючого напівмарковського процесу зі скінченною множиною станів.