Зображення голоморфних функцій багатьох змінних інтегралами типу Коші - Стільтьєса - Савчук, В.В. (Український математичний журнал, 2006)
Розглядаються функції багатьох комплексних змінних, які є голоморфними в полікрузі або у верхній поліпівплощині. Наведено необхідні i достатні умови того, що голоморфна функція є інтегралом типу Коші - Стільтьєса комплексного заряду. Показано декілька застосувань цього критерію до інтегральних зображень деяких класів голоморфних функцій.