Функції першого класу Бера зі значеннями в метризовних просторах - Карлова, О.О.; Михайлюк, В.В. (Український математичний журнал, 2006)
Показано, що кожне відображення першого функціонального класу Лебега, яке діє з топологічного простору в лінійно зв'язний і локально лінійно зв'язний сепарабельний метризовний простір, належить до першого класу Вера. Встановлено, що рівномірна границя функцій першого класу Вера fn:X→Y належить до першого класу Вера, якщо X — топологічний простір, Y — лінійно зв'язний і локально лінійно зв'язний метричний простір.