Глобальные слабые решения системы Навье - Стокса - Фоккера - Планка - Егоров, С.М.; Хруслов, Е.Я. (Український математичний журнал, 2013)
Розглядається зв’язана система рiвнянь Нав’є – Стокса i Фоккера – Планка, що описує рух полiдисперсної суспензiї твердих часток у в’язкiй нестискуванiй рiдинi. Доведено iснування i вивчено деякi властивостi глобальних слабких розв’язкiв початково-крайової задачi для цiєї системи.