Существование, единственность и оценки решений множества уравнений возмущенного движения - Мартынюк, А.А.; Мартынюк-Черниенко, Ю.А. (Український математичний журнал, 2013)
Запропоновано процедуру регуляризацiї множини рiвнянь збуреного руху з неточними значеннями параметрiв. На основi принципу порiвняння встановлено умови iснування розв’язкiв як регуляризованої, так i вихiдної системи.