Обобщение прохоровского многомерного аналога неравенства Чебышева - Соколов, Н.В. (Український математичний журнал, 2006)
Доведено дві теореми про верхню та нижню оцінки ймовірностей у багатовимірному випадку. Узагальнено й уточнено прохоровський багатовимірний аналог нерівності Чебишова. Знайдено багатовимірний аналог узагальнення оцінки ймовірності Колмогорова.