Топологические методы в теории операторных включений в банаховых пространствах. II - Мельник, В.С. (Український математичний журнал, 2006)
Розробляються топологічні методи дослідження операторних включень у банахових просторах. Доведено узагальнену нерівність Кі Фаня та досліджено критичні точки багатозначних відображень у топологічних просторах.