Обобщение некоторых экстремальных свойств сплайнов - Бабенко, В.Ф.; Лигун, А.А. (Український математичний журнал, 1995)
Одержані нерівності, що узагальнюють відомі нерівності для норм похідних періодичних сплайнів з мінімальним дефектом, ідеальних сплайнів та моносплайнів.