Опис операторів та ізоморфізмів простору неперервних функцій, переставних з оператором множення - Березовський, М.І.; Лінчук, С.С. (Український математичний журнал, 1995)
Одержано опис операторів та ізоморфізмів простору C[a, b] переставних з оператором множення на неперервну і строго кусково монотонну функцію.