Необхідні і достатні умови осциляції розв'язків нелінійних імпульсних систем з мультиплікативно розділеною правою частиною - Слюсарчук, В.Ю. (Український математичний журнал, 1995)
Одержані необхідні і достатні умови осциляції розв'язків нелінійних диференціальних рівнянь з фіксованими моментами імпульсної дії і мультиплікативно розділеною правою частиною.