Интегралы от произведений функций Бесселя для прикладных задач электродинамики - Почерняев, В.Н. (Український математичний журнал, 1995)
Знайдені означені інтеграли зі скінченними границями інтегрування від добутків функцій Бесселя першого та другого роду різних порядків і різних складних аргументів.